;
+31 (0)654 753 918

Samen werken aan slimme oplossingen

Wij zetten onze epertise en praktijkervaring graag in om uw proces te bewaken en te verbeteren. Daarbij draaien we onze hand niet om voor aanpassingen aan onze software, cloudservice en sensors zodat deze precies zijn afgestemd op uw toepassing. Die hebben we afgelopen jaren allemaal in-house ontwikkeld en daarom kunnen we u nu snel en efficient helpen.

Met onze  Aqua sensors hebben we inmiddels meer dan 5 jaar praktijkervaring in verschillende marktsegmenten en onder de meest uiteenlopende procesomstandigheden: in koeltorens van datacentra als early warning sensor voor legionelladetectie, in pluimveestallen om de drinkwaterkwaliteit van het pluimvee te waarborgen, bij het EK 2016 in Lille en Parijs als early warning sensor voor de drinkwaterkwaliteit, in oppervlaktewater als early warning sensor voor blauwalg, in zwembaden om de kwaliteit van het zwemwater te bewaken en in de glastuinbouw om waterzuiverings- en desinfectiesystemen te bewaken.

Onze open source in-house ontwikkelde IoT cloudservice, die door onze klanten afgelopen jaren stevig aan de tand is gevoeld, stellen we graag op projectbasis aan u ter beschikking om uw data te loggen en te zorgen dat u alle sensors in een dashboard kunt volgen. Dat kan op allerlei manieren. Wilt u al uw sensors overzetten naar onze cloudservice? Geen probleem, wij realiseren het voor u. Wilt u alle data op uw eigen server verzamelen? Dat is ook mogelijk. In dat geval leveren we een compleet systeem dat we naar u overdragen zodra u heeft vastgesteld dat het werkt. Wilt u het vervolgens zelf onderhouden? Dat is prima. Wilt u liever dat wij het onderhouden? Ook goed, dan doen we dat.

Is uw proces al geautomatiseerd en heeft u al een procesinformatiesysteem of procescomputer? Des te beter. In dat geval kunnen we volstaan met het leveren van onze intelligente sensors die, dankzij de geintegreerde microcontrollertechnologie, de metingen volgens een industriele standaard doorgeeft aan uw eigen systeem. 

Wilt u een eigen sensor met specifieke eigenschappen of software als white label bij ons inkopen? Prima, wij ontwikkelen, realiseren en produceren het graag voor u.

Dankzij intensieve samenwerking in een netwerk van slimme engineers op de WaterCampus kunnen we ook grote projecten aan en omdat we flexibel kunnen upscalen en downscalen hebben we verbazingwekkend korte doorlooptijden en zijn we kosteneffectief.

Onze uitdaging en ambitie is om waterzuiveringsprocessen te verbeteren door middel van procesautomatisering en sensors. We zijn u graag van dienst!